Ja daaaa! PI badminton er endnu engang at finde i Københavnserien. Efter flere års uheld og fejlbeslutninger fra forbundet, kunne de ikke holde os tilbage længere.

Det hele startede med en fantastisk opvarmning  af PI’s veteranhold der med en sejr kunne gå ubesejret igennem hele rækken – noget man normalt kun ser en enkelt gang hver 100. år i de ellers så konkurrenceprægede veteranrækker. Spol frem til en nedslået modstander der endnu en gang måtte se sig slået af PI’s formstærke veteranhold, der vinder rækken på mesterlig vis!

Efter opvisningsningen fra veteranerne, kunne det tydeligt mærkes at der var spænding i luften.
En 3 points-sejr var altafgørende for, at PI København kunne rykke op hvor vi hører til.

I første runde blev der lagt ud med 2 damesingler og 2 mix doubler. PI vinder nemt 1. mix og vores 2. mixdouble sørger ligeså for en sejr – god start på holdkampen!
Vi taber desværre 1. damesingle efter en brav kamp af Helena, og resultatet sørger for, at der fortsat er spænding i holdkampen. PI trækker dog fra skarpt anført af Mie Frøling der nupper en flot 3-sæts sejr  3-1 til PI.
Herefter blev herresinglerne sat i gang, hvor der altid er høje forventninger. Heldigvis blev disse forventninger endnu en gang indfriet og vanen tro straffer Jonas S gæsternes eftersigende bedste herresinglespiller, og det unge håb fra fra HB2000 må gå slukøret ud til holdkammeraterne der stod klar til at trøste. 2. herresingle i form af en velspillende Jimmy, må dog lade en kneben sejr gå til modstanderne der hiver kampen i hus med de spændende cifre; 21-19 23-21.
3. og 4. herresingle anført af henholdsvis Larsen og Kalle vindes nemt, og PI kan tilfredse se at der står 6-2 til hjemmeholdet på tavlen – oprykningen kommer tættere og tættere på!

Herefter var det som om, at PI ikke kunne vente med, at få fundet guldtøjet frem! De to damedoubler sættes igang, og selvom det blev en smule tættere end hvad godt var, hives begge sejre hjem og oprykningen er sikret! Folk tripper på sidelinjen og det emmer af eufori, da de tre herredoubler som de sidste, sættes i gang. På meget kort tid bliver herredoublerne vundet, som betyder en knusende 11-2 sejr til PI – fejringen kan begynde! Kampens spiller bliver Mie Frøling aka flotte Mie, som i den grad drev stafetten fremad til den efterfølgende oprykningsfest der traditionen tro blev afholdt på stamstedet Allegade!

Tak for en fantastisk sæson!

Indlæg af Jimmy og Thomas