Imens vi venter på, at komme i gang med holdturneringen igen, kan I tage et tilbageblik på juleturneringen der blev afholdt i november sidste år 🙂

Der var endnu en gang lagt op til et brag af et PI-arrangement, da vi slog folderne op for årets juleturnering. En traditionsrig turnering der ikke afgøres på sædvanlig vis med kampe i to-tre sæt og så i bad … nej hos Politiets idrætsforening kan vi godt lide, at spice tingene lidt op.

Med en kombination af engelsk double, ”ram-servelinjen-flest-gange”, mix-kampe, og en frygtindgydende quiz, var rammerne endnu en gang sat for en fantastisk badmintondag.

Vi mødtes i Kulturhuset i Indre by hvor alle blev budt velkomne af to af de mest legendariske (gamle) medlemmer i PI-badminton – Ole og Nikolaj. Tydeligt var det at se, at begge gutter var spændte på at se hvem der mon løb af sted med årets 1. plads, og endnu vigtigere; årets 7. plads.

Det er nemlig sådan, at i PI badminton ønsker vi, at anerkende vores ret så tætte midterfelt, og her er det altså turneringens nummer 7 der honoreres med en fin præmie i form af, at skrive en artikel til klubbladet.

Der blev kæmpet hele dagen igennem og efter hård konkurrence blandt hele feltet, lå det fast at Martin vandt juleturneringen knebent foran en skarpt spillende Elisabeth. Årets vigtigste placering som nummer 7 ”vandt” vores alle sammen Trine, som vi glæder os til at høre fra i næste klubblad 🙂

Efterfølgende var der dømt festivitas under fornuftige forholdsregler, og vi glæder os allerede til næste arrangement når tiderne tillader, at vi kan samles igen uden for badmintonbanen.

Kan du ikke vente med at høre mere fra os, så sørg for at holde dig opdateret, ved at følge vores nye Facebook-side for flere nyheder eller hold øje her på siden.