Det var et tydeligt nervøst KSI-hold der bød PI badminton velkommen lørdag d. 29/2 i O.M. hallen – og med god grund!
I noget nær stærkeste opstilling og i nyt spillertøj, troppede vi op med en klar forventning om en stor-sejr. Det skulle dog vise sig ikke at blive så nemt som først antaget.

Vores veloplagte træner Steffen stod stolt på sidelinjen og betragtede Rasmus og Mette M stille og roligt køre de nærmest forbavsede KSI-spillere midt over i en 1. mixdouble. Herefter gik luften desværre en smule af ballonen og KSI slog hårdt tilbage med to vundne damesingler og en 2. mix double – nogle vil sige at det var marginalerne der afgjorde kampene.

Det har altid være kendt, at vores herresinglespillere i PI er rigtig glade for opbakning (og opmærksomhed) fra sidelinjen, og lørdag var ingen undtagelse. PI’s græske gud Jonas S følte åbenbart for en opvisningskamp i O.M hallen, og fik hurtigt lukket kampen i to sæt. Anderledes var det dog for Jimmy og Thomas der begge måtte se sig slået i tre sæt. Det var tydeligt at O.M hallens noget spektakulære indretning gjorde det svært for de rutinerede PI-drenge, men denne gang måtte resultatet gå til KSI.
Anders L skulle lige have gang i fodtøjet, men fik efter et tæt tabt 1. sæt, hurtigt lukket kampen.

Pointene svingede frem og tilbage i de sene eftermiddagstimer i O.M hallen, og det stod hurtigt klart, at flere af PI-spillerne var ivrige efter at få lukket kampene, skyllet sveden af, og så ellers af sted til ramasjang i de kølige københavnske aftentimer.
Vores altid fightende piger gav alt hvad de havde at give af, men efter flere tætte bolde der desværre gik modstanderens vej, stod det klart at der skulle tages revanche senere på aftenen 🙂

PI’s 1. og 2. herredouble ville også gerne være med til at slukke tørsten i andet end bare vand fra drikkedunken og derfor blev hhv. Rasmus & Jimmy og Jonas & Anders enige om en hurtig afklapsning i to sæt – stærkt!
Thomas og Carsten skulle bruge et enkelt sæt mere på, at slutte holdkampen af men heldigvis blev det afgjort til PI’s fordel, og vi kunne derfor tage fra hallen med et enkelt point.

Kampens spiller gik efter en overbevisende afstemning til Rasmus der gladeligt tog imod vores særprægede lyserøde maskot, der eftersigende har fået en ret attraktiv plads hjemme i Rasmus mansion.

Dagen blev afsluttet på ægte PI-manér med spisning og lidt vådt til ganen, og det blev i fællesskab aftalt at næste holdkamp kommer til at have et mere positiv udfald rent pointmæssigt.
Det glæder vi os til, at berette mere om efter næste holdkamp som finder sted på hjemmebane i Katrinedalshallen d. 19/2 kl. 15.